Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home /

Tijdelijke collega’s van Apokrifi Engineering

do 30 jun 2022

Veel bedrijven in de bouw worden geconfronteerd met een gebrek aan goed en gekwalificeerd personeel. Uit onderzoek van AutoDesk blijkt dat wereldwijd maar liefst 80% van de bedrijven niet de juiste mensen kan vinden. Apokrifi Engineering herkent dit probleem en heeft iets bedacht om andere bedrijven te helpen bij hun tekort aan gespecialiseerde ingenieurs.

- Gesponsord artikel - 

Het bedrijf uit Servië biedt mensen aan, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van hele projecten of als tijdelijke collega ter ondersteuning. Vooral met diensten waar klanten wel behoefte aan hebben maar zelf onvoldoende capaciteit. Al vijf jaar lang helpt het Apokrifi-team klanten om hun projecten efficiënter en sneller te realiseren, kosten te verlagen en winst te verhogen. Kennis, inzichten, ervaringen en vaardigheden wil het team graag delen met nog meer bedrijven in Nederland, zoals ingenieursbureaus en prefab-betonfabrieken.

Het team bestaat uit goed opgeleide ingenieurs met internationale ervaring, gespecialiseerd in constructie, ontwerp en detailengineering van gewapend beton en prefab beton, architectuur en 3D-modellen. Daarnaast hebben zij uitgebreide kennis van ontwerpnormen, waaronder de Eurocode.


De expertises van de ingenieurs van Apokrifi zijn:

  • Ontwerpen / 3D modellering / BIM
  • Statische berekeningen / 3D-FEM
  • Constructietekenwerk / 2D-3D
  • Detailengineering / prefab beton – hout – staal (ervaring met meer dan 1 miljoen m2 geprefabriceerde bouwprojecten)

Goede communicatie tussen klanten en ingenieurs, met vertrouwen en vanuit het hart, ziet Apokrifi als één van de belangrijkste ingrediënten voor wederzijds succes. Op deze manier, met een bewezen staat van dienst, heeft het bedrijf al verschillende bureaus in zowel Nederland als in heel Europa geholpen te groeien. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking bij een huis in Soesterberg of bij de bouw van een appartementsgebouw in Dortmund, Duitsland.

Nieuwsgierig geworden naar meer voorbeelden? Neem dan eens een kijkje op de website om hun portfolio te bewonderen: http://apokrifi.com/portfolio/

Contact

Als u behoefte heeft aan een helpende hand, neem dan contact op met Anastasia Cvetkovski via anastasia@apokrifi.com of via 020-369 48 08.

Renda ©2024. All rights reserved.
Duurzaam door slank ontwerpen in beton: Waar liggen de kansen?
Ontdek het 11 maart tijdens het symposium over ontwerpoptimalisatie. Deelname is gratis!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren