Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

World Of Concrete Europe tijdens INTERMAT 2024

15 augustus 2023

De volgende editie van INTERMAT, de vakbeurs voor duurzame bouwoplossingen en -technologie, vindt plaats van 24 tot en met 27 april 2024 in Parijs. De editie staat in het teken van de uitdagingen die horen bij de overgang naar de Franse nationale Low Carbon Strategie voor 2050. Grote internationale fabrikanten presenteren hun innovatieve en CO2-neutrale oplossingen. Onder de naam World Of Concrete Europe Forum wordt een serie lezingen speciaal gewijd aan de betonindustrie, het materiaal en de verschillende toepassingen.

Naast CO2-reductie, is er op INTERMAT 2024 veel aandacht voor de thema’s energie, digitalisering, MVO-engagement, opleiding en werkgelegenheid, en een platform organiseren voor dialoog met de overheid. Dit gebeurt in de vorm van lezingen, rondetafelgesprekken, kennissessies met topsprekers uit de internationale bouw, maar ook door het bieden van toekomstgerichte perspectieven uit andere sectoren.

 

INTERMAT 2024

De laatste editie van INTERMAT was in 2018. In de tussenliggende zes jaar is er in de bouwsector veel veranderd en zijn veel duurzame innovaties ontwikkeld en doorgevoerd. Aan de vakbeurs deelnemende marktleiders delen graag hun kennis, geven demonstraties en bouwen weer graag een constructieve relatie op met professionals in de bouw en op de bouwplaats, die op zoek zijn naar nieuwe low carbon oplossingen, apparatuur en technologie.

 

World of Concrete Europe

Het exposantenaanbod geven invulling aan vijf expertises, te weten:

  • Grondverzet, sloop en transport;
  • Wegen, materialen en funderingen;
  • Hijsen en forklifts;
  • Bouw, Civiele Techniek en Betonsector (inclusief het evenement World Of Concrete Europe), dat de volledige waardeketen van de betonindustrie van upstream tot downstream zal presenteren;
  • Nieuwe technologieën en energie (elektrische energie, waterstof, aardgas, autonome voertuigen, virtuele technologie, enz.).

 

De volgende exposanten hebben hun deelname inmiddels bevestigd: Ausa, EPIROC, Faymonville, Liebherr, Magni, Volvo, Alphi, Bobcat, Cummins, Imer, Komatsu, Groupe Monnoyeur, Putzmeister, Sany, Sateco, Schwing Stetter, Sunward, Takeuchi, Topcon, Wacker Neuson.

 

Voor meer informatie over INTERMAT en World Of Concrete Europe (WOCE) en aanmelden, ga naar: https://www.intermatconstruction.com/en

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren