Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Webinar over zelfverdichtend beton

7 augustus 2023

Zelfverdichtend beton is een zeer vloeibaar beton dat niet hoeft te worden verdicht. Hierdoor zijn gecompliceerde vormen en constructies met veel sparingen of veel wapening goed te storten. Het betonoppervlak is van hoge kwaliteit, hierdoor duurzaam en uitermate geschikt voor schoonbetontoepassingen. Het storten van zelfverdichtend beton vraagt echter een grondige voorbereiding en bekendheid met de eigenschappen van het materiaal. Betoniek en Betonhuis besteden aandacht aan het materiaal en alle aandachtspunten op een webinar op 5 september.

Webinar op 5 september

Tijdens het webinar ‘Beter bouwen met zelfverdichtend beton’ wordt ingegaan op de mogelijkheden en uitdagingen van de toepassing van zelfverdichtend beton. Diverse praktijkvoorbeelden komen aan bod, waarbij we zijdelings ook ingaan op schoonbeton (CUR100) en (ultra-)hogesterktebeton. De sprekers zijn Hans Huisman van Kijlstra Betonmorel en Eelco van der Weij van Van Hattum en Blankevoort. Jacques Linssen van Betoniek is gespreksleider.

Het webinar wordt georganiseerd door Betoniek en Betonhuis en vindt plaats op 5 september van 11.00 uur tot 12.00 uur. Deelname is gratis voor leden van het Betonhuis en Betoniek (€ 40 voor niet-leden).

Kijk op de website voor meer info en aanmelden.

Eerdere webinars

Het webinar over zelfverdichtend beton is het 12e in een serie die Betoniek en Betonhuis samen organiseren. Nadruk in de serie ligt op uitvoering en productie van beton. Kijk op de webinarpagina voor eerdere afleveringen.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren