Kennisplatform over betonconstructies

Partner - Hoofdredactioneel Cement 2018/8
Dick Hordijk

zo 16 december 2018
artikel

Het is begin december als ik dit schrijf en de term 'partner' komt in me op als verbindend woord voor deze hoofdredactioneel. Nee, niet omdat in 'Boer zoekt vrouw' afgelopen zondag bleek dat weer diverse boeren een partner hebben gevonden. Heel mooi natuurlijk. En realiserend dat het helaas niet iedereen is gegeven, bedenk ik me hoe mooi het is een fijne partner te hebben. In de privésfeer, op het werk of waar dan ook. Ik had overigens ook kunnen kiezen voor het woord 'samen', want met een partner doe je dingen samen. En december is natuurlijk een feestmaand waarin, hopelijk velen, mooie momenten samen worden beleefd.

Kijkend vanuit het perspectief van partner of samen, zie ik ook in deze wederom prachtige editie van Cement aanknopingspunten. Zo komen in het artikel over De Bastei oud en nieuw heel mooi samen, hebben de twee dames uit de redactie samen een stuk geschreven over de succesvolle Cement-Softwaredag en komen in de diverse constructies vele uitdagingen samen. Daarnaast vormen de vier artikelen over stationsgebied Driebergen-Zeist samen een mooi geheel. Maar bovenal zullen we er samen aan moeten werken om de constructieve veiligheid te verbeteren en instortingen te voorkomen.

Hoewel het voorgaande zeer gemeend is, moet ik toch bekennen dat ik het woord ‘partner’ vooral ook heb gekozen vanwege de zeer geslaagde Cement-partnerdag, die op maandag 26 november jl. in de prachtige Bastei is gehouden. U weet niet wat dat is, partner van Cement? Nou, kijk dan eens voorin deze Cement, waar u kunt zien dat vele bedrijven inmiddels partner zijn. Met de partners samen onderstrepen we het belang van Cement voor de constructeurspraktijk!

Ik wens u allen een prachtig 2019, waarin u hopelijk vele mooie dingen samen met anderen mag beleven!

Lees alle artikelen van deze editie of bekijk het hele nummer.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Seminar Breedplaatvloeren

Op 18 september bespreken we samen de gevolgen van de nieuwe rekenregels voor de beoordeling van bestaande gebouwen met breedplaatvloeren. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren