Kennisplatform over betonconstructies

VNconstructeurs organiseert rondetafelgesprekken over rekenregels breedplaatvloeren

ma 3 jun 2019

Op 22 mei heeft het ministerie van BZK de definitieve rekenregels en een stappenplan gepubliceerd waarmee gebouwen met breedplaatvloeren kunnen worden beoordeeld. VNconstructeurs organiseert in juni op vier locaties rondetafelgesprekken met constructeurs van adviesbureaus en gemeenten om te informeren en kennis en ervaringen te delen.

Bij de beoordeling van gebouwen is de inzet van constructeurs opnieuw noodzakelijk. Ter voorbereiding daarop organiseert VNconstructeurs in juni op vier locaties rondetafelgesprekken, gericht op constructeurs van adviesbureaus en gemeenten. Deze gesprekken zijn bedoeld om de beroepsgroep te informeren, maar vooral ook om met elkaar in contact te brengen om kennis en ervaringen op te halen en te delen.

In de rondetafelgesprekken zal het onderzoek waarop de rekenregels zijn gebaseerd,  worden toegelicht, en zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de rekenregels zelf en het stappenplan. Uiteraard is er alle ruimte voor de inbreng van eigen ervaringen, en voor vragen en dialoog.

Meer informatie en inschrijven

De rondetafelgesprekken vinden plaats op:

  • 6 juni, ABT Veldhoven
  • 17 juni, IMd, Rotterdam
  • 19 juni, Vericon, Veldhoven

Meer informatie en inschrijven: www.vnconstructeurs.nl

 

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren