Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Vakblad Cement viert 60-jarig bestaan

21 oktober 2008

Vakblad Cement bestaat 60 jaar. Ter ere van het jubileum organiseert Uitgeverij Aeneas in samenwerking met het Cement&Betoncentrum het symposium 'Constructief Perspectief' op 17 december 2008 op een unieke locatie: het voormalig zendgebouw van Radio Kootwijk. Samen met sprekers als Cees Kleinman, Pieter Lanser en Joost Walraven wordt er teruggeblikt op 60 jaar Cement en beton in de bouw. En nog belangrijker: er wordt vooruit gekeken naar wat de toekomst te bieden heeft. 

Cement over 60 jaar

'Wat geweest is, is geweest,' aldus organisatie van het symposium en de redactie van vakblad Cement: 'Het is belangrijk om vooruit te kijken naar mogelijkheden en kansen in de toekomst.' Het symposium staat dan ook met name in het teken van die toekomst. De toekomst van bouwen met beton, de toekomst van de betonconstructeur, én de rol van het vakblad Cement daarin. 

Unieke locatie

Het symposium vindt plaats in het voormalig zendgebouw van Radio Kootwijk. Een uniek pand en bovendien het eerste gebouw uitgevoerd in gewapend beton in Nederland. 

Presentatie nieuwe vormgeving 

Het symposium in december wordt zowel informatief als feestelijk. Daarnaast grijpt de organisatie het moment aan om de nieuwe vormgeving van het vakblad en een geheel vernieuwde website, met veel nieuwe functionaliteiten, aan het publiek te presenteren. 

Partners en exposanten van het jubileumsymposium: ENCI (hoofdsponsor), BAM Utiliteitsbouw, Gietbouw Centrum, Holcim, CUR Bouw & Infra, TNO Bouw en Ondergrond, BMC Certificatie, Spanbeton, NV Bekaert SA.

Deelname aan het symposium kost ? 60,- voor leden van vakblad Cement.  Niet-leden betalen ? 140,- en ontvangen daarbij een jaarabonnement op het vakblad cadeau.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren