Kennisplatform over betonconstructies

Spanbeton nieuwe partner van Cement

vrij 7 dec 2018

Met ingang van 1 december is Spanbeton partner van Cement. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar vijfendertigste partner. Spanbeton ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Spanbeton is al 70 jaar actief in de Nederlandse prefab sector. In nauw overleg met hun eigen ingenieursbureau en montageploeg zorgt Spanbeton voor prefab-betonnen oplossingen voor civiele projecten.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren