Kennisplatform over betonconstructies

Seminar breedplaatvloeren op 18 september

di 11 jun 2019

Met het uitkomen van het nieuwe stappenplan voor de beoordeling van breedplaatvloeren, in mei 2019, is het breedplatendossier in een nieuwe fase beland. Veel constructies moeten opnieuw worden beoordeeld en soms ook versterkt. Om een duidelijk beeld te schetsen van de problematiek, de achtergronden en de impact van de nieuwe rekenregels, organiseren VNconstructeurs, Stufib en Cement samen het Seminar Breedplaatvloeren, op 18 september 2019.

Het Seminar Breedplaatvloeren is bedoeld om constructeurs, bouwers, leveranciers en andere geïnteresseerder uitvoerig te informeren over de breedplatenproblematiek. Dit op zowel technisch, beleidsmatig als juridisch vlak. Het seminar sluit aan op de rondetafelgesprekken die deze periode door VNConstructeurs worden gehouden.

Het wordt een zeer compleet seminar met onmisbare informatie voor iedereen die in de praktijk te maken heeft met breedplaten.

Save the date

Wat: Seminar breedplaatvloeren
Wanneer: 18 september, 14:00 – 21:00 uur
Waar: BOVAGhuis in Bunnik 

 

Inschrijven

Deelname aan het seminar kost € 95.
Inschijven kan op www.vnconstructeurs.nl/seminar-breedplaatvloeren/

Stappenplan

Lees voor meer informatie over het nieuwe stappenplan het bericht ‘Nieuw stappenplan voor beoordeling breedplaatvloeren

Reacties

Bob Gieskens - VNconstructers 04 juli 2019 17:19

Porgramma en locatie zijn inmiddels bekend en de inschrijving geopend! Het BOVAG-huis in Bunnik is the place to be. nadere informatie en inschrijven: https://www.vnconstructeurs.nl/seminar-breedplaatvloeren/

Copyright 2019 Aeneas Media

Seminar Breedplaatvloeren

Op 18 september bespreken we samen de gevolgen van de nieuwe rekenregels voor de beoordeling van bestaande gebouwen met breedplaatvloeren. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren