Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

SABA introduceert afdichtingskit

15 mei 2009

SABA introduceert een nieuw product voor vloeren: SABA MS Floor SL. Deze zelfnivellerende kit maakt nawerken overbodig. En dat zorgt voor een forse tijd- en kostenbesparing.

Na de introductie van SABA MS Floor brengt SABA nu een zelfnivellerende versie van dit product op de markt. De SABA MS Floor Self Levelling (SL) trekt zichzelf na het aanbrengen automatisch glad. De kitapplicateur hoeft de kit niet meer na te werken om toch een glad resultaat te bereiken. Eén bewerking minder betekent een tijdsbesparing en dus lagere kosten.

 

 

Vloeren

Beide SABA MS-Polymeer kitten zijn 1-componentig en blijvend elastisch. Samen vormen zij een oplossing voor bewegings- en aansluitvoegen in vloeren en vloeistofkerende toepassingen zoals garages, magazijnen, rotondes en productieruimten.

 

 

Duurzame afdichting

SABA MS Floor SL is gebaseerd op de innovatieve MS-Polymeer technologie. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee voor de kitapplicateur. Het product is makkelijk verwerkbaar, bevat geen oplosmiddelen en is reukarm. MS-polymeren staan bovendien bekend om hun goede UV-stabiliteit.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.
Duurzaam door slank ontwerpen in beton: Waar liggen de kansen?
Ontdek het 11 maart tijdens het symposium over ontwerpoptimalisatie. Deelname is gratis!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren