Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Roijakkers en Roovers nieuwe bestuursleden VNconstructeurs

20 juli 2020

Rudi Roijakkers (ABT) en Nils Roovers (Royal HaskoningDHV) zijn toegetreden tot het bestuur van VNconstructeurs. Zij volgen Jos Hoonhout (VeriCon) en Maurice Hermens (Royal HaskoningDHV) op. De bestuurswissel vond plaats tijdens Algemene Ledenvergadering op 25 juni.

Rudi Roijakkers (47) is constructeur en technisch directeur van ABT. Daarnaast is hij lid van NEN-TGB plenair, bestuurslid Dutch Earthquake Engineering Association en bestuurslid van IABSE. Hij treedt nu aan als voorzitter van de commissie vakmanschap en neemt daarmee de plek in van Maurice Hermens, die bestuurslid was sinds de oprichting in 2010. Roijakkers over zijn rol als bestuurslid: “Ik vind het enorm belangrijk om te werken aan de verbetering van constructief inzicht en kennis, de ontwikkelingen van het vak en normen en het leren van fouten. Ik ben verliefd op het vak en wil mijn passie graag overdragen en delen met anderen.”

Interview

Lees het interview van Cement met Rudi Ropijakkers dat eind juni 2020 is verschenen.

Nils Roovers (38) is adviseur constructies en adjunct-directeur van de business unit publieke markt bij Royal HaskoningDHV. Over zijn drijfveer als bestuurslid: “Het huidige momentum biedt kansen om ons vakgebied breder uit te dragen en draagvlak binnen de beroepsgroep te vergroten. Ik zie mijn toetreding tot het bestuur als een mooie kans om de vereniging bij die uitdaging een of meerder stappen verder te brengen.” Roovers volgt Jos Hoonhout (VeriCon) op als secretaris van de vereniging. Hoonhout was net als Hermens bestuurslid vanaf het allereerste begin.

Rudi Roijakkers stelt zich voor tijdens de online ALV van VNconstructeurs

Nils Roovers stelt zich voor tijdens de online ALV van VNconstructeurs

Bestuur

Het bestuur van VNconstructeurs bestaat momenteel uit:

  • Paul Rijpstra (voorzitter – DB)
  • Nils Roovers (secretaris – DB
  • Willem van Dijk (penningmeester – DB)
  • Rudi Roijakkers (bestuurslid)
  • Johan Bolhuis (bestuurslid)
  • Erwin van Toor (bestuurslid)
  • Paul Korthagen (bestuurslid)

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren