Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Rijkswaterstaat wordt partner van Cement

14 november 2022

Met ingang van december 2022 verwelkomt Cement weer een nieuwe partner: Rijkswaterstaat. Met het partnerschap ondersteunt de organisatie kennisdeling onder constructeurs. Cement, kennisplatform over betonconstructies, telt nu 51 partners.

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en –wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werken ze aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Aan een land dat beschermd is tegen overstromingen, voldoende groen is, en met voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig van A naar B kunt.

Kennis delen

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al ruim 70 jaar een centrale en onmisbare rol.

Met een partnerschap kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen. Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren