Kennisplatform over betonconstructies

Registratie Digital Concrete 2020 heropend

di 19 mei 2020

De registratie voor het RILEM-congres Digital Concrete 2020, dat plaatsvindt van 6 t/m 8 juli, is opnieuw geopend. Vanwege de maatregelen tegen het covid-19-virus heeft de organisatie het evenement, dat eigenlijk plaats zou vinden op de TU Eindhoven, moeten reorganiseren tot een online conferentie. Hierdoor was de mogelijkheid tot aanmelden tijdelijk gesloten.

Additieve en geautomatiseerde fabricagetechnologieën van cementgebonden materialen, zoals 3D-betonprinten, Powder Bed Printing en Shotcrete 3D-printen, ontwikkelen zich in razendsnel tempo over de hele wereld, zowel in de wetenschap als in de praktijk. Dagelijks groeit de kennis en ervaring op dit gebied. Digital Concrete is het belangrijkste platform voor innovators en onderzoekers om inzichten en bevindingen met elkaar te delen.

Waarom aanmelden?
Deelnemers van het congres krijgen onder andere toegang tot de volledige proceedings met 111 papers, keynote en parallelle presentaties inclusief interactieve Q&A-sessies, de mogelijkheid om presentaties terug te kijken en online meet & greet-faciliteiten. Ook krijgen deelnemers ook gratis toegang tot de komende 2 nummers van CPT Construction Printing Technology! Registreer je je voor 1 juni, dan geniet je bovendien van een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Voor meer  informatie over het programma of direct aanmelden, ga naar https://digitalconcrete2020.com/.

Themanummer Cement

In augustus 2020 verschijnt een themanummer van Cement over het RILEM-congres Digital Concrete. Hierin besteden we aandacht aan de inhoudelijke highlights van de conferentie.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren