Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid

Auteursnetwerk

Anthony van den Hondel
Anthony van den Hondel
Anthony van den Hondel
Directeur Cathodic Protection Advice BV (C.P.A. BV)

Mijn naam is Anthony van den Hondel. Mijn werk als KB specialist en deskundige in betononderhoud doe ik vanuit CPA (Cathodic Protection Advice) als consultant en vanuit CPS (Cathodic protection supplies) als leverancier van onderhoudssystemen. De gespecialiseerde diensten die ik uitvoer zijn gebaseerd op jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) op het gebied van kathodische bescherming en betononderhoud. Mijn opleidingsachtergrond is chemisch, master aan de Technische Universiteit Delft behaald in Material Sciences. Verder ben ik een gecertificeerd KB specialist voor staal in beton.

Het doel van CPA is het advies op maat geven op het gebied van kathodische bescherming, bijvoorbeeld het ontwerpen, specificeren, installeren, controleren en het onderhouden van uw KB-systemen. Terwijl CPS de leverancier is voor KB-systemen. Voor het onderhouden van staal maken wij gebruik van Zinga (filmverzinken met 96% zink in de droge laag) waar wij de importeur en distributeur in Nederland voor zijn.

Als materiaalkundig ingenieur met grote interesse in techniek is het mijn doel om tot praktische oplossingen voor alledaagse problemen te komen. Daarbij is het mijn persoonlijke doelstelling om te vergaren en verspreiden van kennis op het gebied van corrosie(beheersing).

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren