Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid

Auteursnetwerk

Ron van Dijk
Ron van Dijk
Ron van Dijk
BAM Advies en Engineering

Naast de regiokantoren in geheel Nederland heeft BAM Bouw en Techniek een aantal marktspecialismen in aparte activiteiten ondergebracht in Bunnik.

BAM Advies & Engineering is het ingenieursbureau dat niet alleen voor BAM Bouw en Techniek of andere BAM bedrijven werkt, maar ook geheel onafhankelijk werkt voor andere bouwbedrijven in binnen- en buitenland.

Kortom; BAM Bouw en Techniek is van alle markten thuis!
De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking in geheel Nederland en omliggende landen.
BAM Bouw en Vastgoed verenigt de activiteiten van BAM Bouw en Techniek, BAM Wonen en AM.
BAM Bouw en Techniek richt zich op commerciële en technische ontwikkeling, voorbereiding en realisatie van utiliteitsbouwwerken, ook op gebied van technische installaties (zowel voor utiliteitsbouw en industrie, als voor woningbouw en infra).
BAM Wonen is marktleider op de Nederlandse woningbouwmarkt en biedt een volledig dienstenpakket (advies, ontwikkeling, bouw, service en onderhoud, en renovatie). De onderneming beschikt over succesvolle, eigen woonconcepten voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren