Kennisplatform over betonconstructies

Auteursnetwerk Niki Loonen

Niki Loonen
Niki Loonen Senior Adviseur ABT bv

Als senior Adviseur bij ABT ben ik betrokken bij vele projecten met een vraagstuk ten aanzien van funderen en ondergronds bouwen. Het raakvlak van een (funderings)constructie met de ondergrond vormt een uitdaging die ik graag met creatieve oplossingen aanga.

Het verder ontwikkelen van duurzame oplossingen die middels automatisering efficiënt en snel ontworpen kunnen worden heeft in de afgelopen periode in toenemende mate mijn interesse gewerkt.

Graag los ik in teams van wisselende omvang en samenstellingen de uitdagingen van de klant op om tot een optimaal resultaat of ontwerp te komen.

interessegebieden:
(Ultra-)Hogesterktebeton, Bestaande bouw, Betontechnologie, Betonuitvoering, Bouwinformatica, Bouwproces, Bouwproces, Constructieve veiligheid, Detaillering, Duurzaamheid (levensduur), Duurzaamheid (sustainability), Funderingen, Informatica, Infra, Mechanica, Onderwaterbeton, Onderwijs, Schades, Schoonbeton, Wapening

Copyright 2019 Aeneas Media

Seminar Breedplaatvloeren

Op 18 september bespreken we samen de gevolgen van de nieuwe rekenregels voor de beoordeling van bestaande gebouwen met breedplaatvloeren. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren