Kennisplatform over betonconstructies

NOE start ontwerpwedstrijd tijdens Beton Experience

do 31 okt 2019

Studenten die deelnemen aan de Beton Experience op woensdagmiddag 13 november in de Van Nellefabriek in Rotterdam hebben nu de kans om hun eigen ontwerp aan het succesvolle NOEplast-programma toe te voegen. NOE-Betonvormgeving en NOE-Bekistingtechniek starten hiertoe een speciale ontwerpwedstrijd.

NOE-Betonvormgeving en NOE-Bekistingtechniek zijn ruim vijftig jaar producent en wereldwijd leverancier van NOEplast structuurmatten. Met de matten zijn wereldwijd vele miljoenen vierkante meters betonoppervlak voorzien van een eigen visuele uitstraling. Tijdens een ontwerpwedstrijd tijdens de Beton Experience kunnen studenten een nieuwe structuur ontwerpen die potentieel aan de NOEplast standaardcollectie kan worden toegevoegd. De randvoorwaarden hiervoor worden in de stand van NOE kenbaar gemaakt en staan ook vermeld in het daar te verkrijgen infobulletin en inschrijfformulier. Ook kunnen studenten hier inspiratie opdoen aan de hand van recente projecten die met NOEplast zijn gerealiseerd. 

Na de sluitingsdatum voor het indienen van het ontwerp eind januari, zal een deskundige jury de ingediende ontwerpen beoordelen en daaruit een winnaar bepalen. De jury staat onder leiding van Erik Sandifort van Buro Tank, de ontwerper die ook de vissenstructuur ontwierp voor de portaalelementen van de Hoekse Lijn. Medio maart 2020 zal de juryvoorzitter tijdens een Open Huis bij NOE in Arkel de prijswinnaar bekend maken. Het winnende ontwerp wordt daarna in samenspraak met de prijswinnaar ten uitvoer gebracht om vervolgens met naamsvermelding van de ontwerper in de collectie te worden opgenomen.

bron: NOE-Betonvormgeving

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren