Kennisplatform over betonconstructies

Nobleo Bouw & Infra wordt partner Cement

ma 1 apr 2019

Nobleo Bouw & Infra is partner van Cement geworden. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar zevenendertigste partner. Nobleo ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Nobleo Bouw & Infra is een gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau voor complexe multidisciplinaire projecten in de infrastructuur en bouw. Het bureau heeft drie vestigingen, in Assen, Eindhoven en Vianen. Bekende projecten van Nobleo zijn Omlegging Zuid-Willemsvaart, Gaasperdammerweg, Ruimte voor de rivier de IJsseldelta en Station Driebergen-Zeist

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren