Kennisplatform over betonconstructies

Nieuwe gezichten bij de Betonvereniging

woe 13 feb 2019

Met de komst van Marjan Tabak en Chantal Mülders heeft de Betonvereniging de gelederen versterkt met twee nieuwe programmamanagers. Marjan bekleedt sinds kort de functie van Programmamanager Onderwijs & Innovatie; Chantal trad in dienst als Programmamanager Opleidingen & Cursussen.

In haar nieuwe functie gaat Marjan Tabak zich richten op verdere verbetering van de kwaliteit van het onderwijs alsook op innovatie. Daarbij gaat zij zich bezighouden met nieuwe vormen van leren, zoals het ‘blended’ leren. Als onderwijskundige brengt Marjan veel ervaring in; voor haar indiensttreding bij de Betonvereniging werkte zijn als onderwijskundig adviseur en projectmanager voor verschillende bedrijven en organisaties. In haar functie bij de Betonvereniging verwacht zij veel van haar ervaring en ideeën in te kunnen brengen.

“Ik verwacht zelf veel van het blended leren – een mooie nieuwe ontwikkeling die voor vernieuwing in ons werkveld gaat zorgen. Daar willen we van begin af aan voorop lopen.” Als ze gevraagd wordt naar de keuze voor de Betonvereniging, antwoordt Marjan spontaan: “De bouw is een interessante branche, waar ik veel affiniteit mee heb. Binnen die branche biedt de Betonvereniging de mogelijkheid om op basis van mijn eigen kennis en ervaring een kwaliteitsimpuls aan het onderwijs te geven. Een prachtige uitdaging!” Marjan is naast onderwijskundige ook beeldend kunstenaar, is sportief en actief met man en kinderen.

Chantal Mülders is van huis uit taalwetenschapper en onderwijskundige. Die combinatie van taal- en onderwijskennis vormt een uitstekende basis voor haar functie als Programmamanager Opleidingen & Cursussen. Zij vervult daarbij een rol met en naast de docenten van de Betonvereniging. Chantal zal zich onder meer gaan richten op verdere verbetering van dictaten voor opleidingen en de studiegids. Chantal werkte als docent in China en aan de Fontys Hogeschool en de Rotterdam Business School.

Chantal volgt momenteel de cursus Basiskennis Beton Algemeen (BBA). “Een uitstekende manier om kennis op te doen van de branche en het opleidingsprogramma. Techniek is een mooie nieuwe uitdaging voor me en ik verheug me om bij te dragen aan het overdragen van die techniek.” Naast haar werk is Chantal een fanatiek wandelaar en fietser.

Bron: Betonvereniging

Chantal Mulders en Marjan Tabak.

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren