Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Nieuw gezicht voor YouCon

7 oktober 2021

YouCon, de vereniging voor jonge constructeurs, heeft na 12 jaar een facelift ondergaan. Naast een nieuwe huisstijl is de website compleet vernieuwd. Ook zijn in het bestuur een aantal nieuwe gezichten aangeschoven.

YouCon, opgericht in 2009 tijdens de Betondag, biedt jonge constructeurs een platform om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Dat gebeurt onder andere tijdens thema-avonden, projectbezoeken, lezingen, congressen en webinars. De vereniging is er voor alle typen constructeurs in alle sectoren: van adviseurs tot aannemers en toezichthouders, van utiliteitsbouw en infra tot geotechniek en wetenschap. Juist die verschillen zijn interessant. Door eens verder te kijken dan je eigen vakgebied kun je veel leren. Bijvoorbeeld over constructieve veiligheid, een thema waar YouCon zich hard voor maakt.

Bestuurswissel
Recent zijn er enkele wijzigingen geweest in het bestuur van Youcon. Marijn Bruurs heeft zijn voorzitterschap overgedragen aan Pierre Hendrikx (BAM Advies & Engineering). Daarnaast heeft Michel de Gooyert zijn taken overgedragen en binnenkort zal Stijn Joosten dat ook doen. Nieuw in het bestuur zijn Edward Fransen (SWINN) en Michelle Sonneveld (Arup). Samen met secretaris Patrick van Dodewaard (IMd Raadgevende Ingenieurs), penningmeester Corné Hagen (ABT), bestuursleden Elgar Slooten (Witteveen+Bos) en Paul Berendsen (Royal HaskoningDHV) en voorzitter Pierre Hendrikx vormen zij nu de drijvende kracht achter de studievereniging voor jonge constructeurs.

Bron: www.youcon.nu

Het bestuur van YouCon

Pierre Hendrikx (voorzitter)

Patrick van Dodewaard (secretaris)

Corné Hagen (penningmeester)

Paul Berendsen (bestuurslid)

Elgar Slooten (bestuurslid)

Edward Fransen (bestuurslid)

Michelle Sonneveld (bestuurslid)

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren