Kennisplatform over betonconstructies

Lievense bundelt krachten met WSP

vrij 11 okt 2019

Wereldwijd advies- en ingenieursbureau WSP heeft de aandelen van Lievense Holding B.V. gekocht. Op 10 oktober werd de aandelenovereenkomst getekend. WSP zet hiermee voet op de Nederlandse markt.

WSP kocht de aandelen van Lievense Holding B.V. al op 1 juli 2019. De overname past in de ontwikkelingsstrategie van WSP. Het stelt de organisatie in staat om aanwezig te zijn in Nederland en hun leiderschap in Europa en wereldwijd te versterken. Andersom ziet Lievense in WSP de ideale partner om te kunnen groeien. De wereldwijde expertise en het uitgebreide netwerk helpen Lievense om zich zowel nationaal als internationaal verder te ontwikkelen.

In Europa telt WSP 16.000 werknemers. WSP biedt engineering- en ontwerpdiensten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Industrie, Grondstoffen en Energie, en geeft strategische adviesdiensten. Wereldwijd heeft het advies- en ingenieursbureau ongeveer 49.000 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Montreal, Canada.

Lievense is een nationaal en internationaal opererend multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Met 375 medewerkers op 10 locaties, behoort Lievense tot een van de grotere advies- en ingenieursbureaus in Nederland.

Bron: Lievense

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren