Kennisplatform over betonconstructies

Laatste mogelijkheid inschrijving Betonprijs 2017

do 10 aug 2017

Dit jaar organiseert de Betonvereniging alweer de 20e editie van de Betonprijs. Met de Betonprijs worden projecten bekroond die een voorbeeld zijn van verrassende en opvallende, creatieve en innovatieve toepassingen van het materiaal beton. Projecten kunnen tot 1 september 2017 worden aangemeld.

De Betonprijs wordt elke twee jaar georganiseerd door de Betonvereniging en mede mogelijk gemaakt door het Cement&BetonCentrum, BFBN, Rijkswaterstaat en Platform Betononderhoud. In 1979 werd de eerste Betonprijs uitgereikt. Dit jaar vindt de 20e editie van de prijs plaats. Voor de Betonprijs komen bouwwerken in aanmerking die in Nederland of in het buitenland, door Nederlandse bedrijven zijn gerealiseerd en waarbij de goede eigenschappen van het bouwmateriaal beton op bijzondere wijze tot uiting komen. Voorwaarde is dat de projecten tussen augustus 2015 en 15 augustus 2017 in gebruik zijn genomen.

De projecten worden ingedeeld in acht verschillende categorieën: Bruggen en viaducten, Natte waterbouw, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Restauratie/reparatie, Uitvoering, Betontechnologie en Constructief ontwerp. De aspecten waarmee een project zich kan onderscheiden zijn niet aan beperkingen gebonden. Het kunnen meer technische aspecten zijn, maar ook creatieve en innovatieve toepassingen van het ontwerp of van het materiaal beton. Ook kan een samenwerking of de samenleving een aspect zijn van onderscheiding.

Projecten kunnen tot 1 september 2017 worden aangemeld bij de Betonvereniging. De nominaties voor de Betonprijs worden medio oktober bekendgemaakt. De prijzen voor de winnende projecten worden op 15 november 2017 uitgereikt, tijdens het Betonprijsdiner aan de vooravond van de jaarlijkse Betondag.  Het Betonprijsdiner vindt plaats in het Hulstkampgebouw in Rotterdam. Voor deelname aan het Betonprijsdiner hoeft u zelf niet een project ingediend te hebben, u kunt zichzelf en eventuele relaties aanmelden om deel te nemen aan deze feestelijke bijeenkomst.
 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u terecht bij de Betonvereniging:
telefoon: 0182 - 539 233; e-mail: betonprijs@betonvereniging.nl.

Het inschrijfformulier kunt u direct downloaden op www.betonprijs.nl

 

Bron: Betonvereniging

Reacties

Copyright 2018 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren