Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Tools

Kennistafel: Duurzaamheid constructies onderbouwd

23 juni 2020

De inschrijving is gesloten. We zitten aan het maximaal aantal deelnemers. Heb je interesse in een eventuele volgende kennistafel? Stuur dan een email naar Marjolein Heijmans, m.heijmans@aeneas.nl

 

Discussieer 23 juni mee tijdens Kennistafel Rekenen aan duurzaamheid

Hoe kun je als constructeur invulling geven aan de duurzaamheidsambities van opdrachtgevers? Discussieer hierover mee tijdens een eerste kennistafel van Cement op 23 juni. Met een kleine groep vakgenoten bespreken we een case waarin we de mogelijkheden om te rekenen aan duurzaamheid verder gaan onderzoeken.

Een constructeur ontwerpt een bouwwerk op sterkte, stijfheid en standzekerheid en is hiermee verantwoordelijk voor het grootste deel van het materiaalgebruik. Een vierde basisprincipe wordt steeds belangrijker: duurzaamheid. Jouw keuzes kunnen heel bepalend zijn in de duurzame prestaties van een bouwwerk. Hoe ga je hiermee om, wat is jouw rol hierin nu precies, aan welke knoppen kun je draaien en hoe kun je het effect kwantificeren?

Om hier meer duidelijkheid in te geven organiseert Cement in samenwerking met ABT op 23 juni een kennistafel over dit onderwerp. Met een kleine groep deskundigen bespreken we het thema en wisselen we ervaringen uit. Dit aan de hand van een pratijkcase tijdens een online sessie. ABT zal deze case toelichten.

Deze eerste editie van de kennistafel is een pilot. Aan de hand van de ervaringen gaat Cement kijken of deze kleinschalige evenementen iets zijn om het platform in de toekomst verder mee uit te breiden. Aan deze kennistafel kunnen maximaal 11 leden deelnemen. Je kunt tot uiterlijk 12 juni inschrijven in verband met de voorbereiding. Na 11 aanmeldingen sluiten wij de inschrijving. Mocht je interesse hebben om deel te nemen, maar is de inschrijving gesloten, dan kun je een e-mail sturen naar m.heijmans@aeneas.nl. We noteren je op onze reservelijst, bij een afmelding ontvang je alsnog een uitnodiging. Wanneer wij een tweede kennistafel organiseren, informeren wij je als eerste.

Let op: dit evenement is exclusief voor onze leden en licentiehouders. Heb je alleen een nieuwsbrieflidmaatschap dan kun je helaas niet deelnemen aan deze pilot.

Voor dit event is een beperkt aantal plaatsen. Helaas hebben we dat inmiddels bereikt. In ieder geval graag tot een volgende keer!

details

Datum & tijd

Dinsdag 23 juni 2020
10.00 uur - 12.00 uur


Onderwerp

Discussieer mee tijdens Kennistafel Rekenen aan duurzaamheid


Locatie

via Teams


Kosten

Gratis (deze kennistafel is exclusief voor leden, een nieuwsbrieflidmaatschap valt hier niet onder)

In samenwerking met

ABT
Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren