Kennisplatform over betonconstructies

Iv-Groep neemt Advin, het ingenieursbureau van Dura Vermeer, over

do 12 apr 2018

Ingenieursbureau Advin wordt overgenomen door Iv-Groep. Het ingenieursbureau was voorheen onderdeel van Dura Vermeer. Het gaat vooral over de externe activiteiten van Advin op het gebied van infra installaties, ruimtelijke informatie en verkeerskunde en regionale infrastructuur. Met de overname gaan 55 medewerkers over naar Iv-Groep.

“Met de overname van Advin versterken we onze kennis binnen de divisie infrastructuur op het gebied van verkeerskunde, infra installaties en ruimtelijk meten’’, aldus Rob van Bodegraven, directeur Iv-Infra. ‘’Daarnaast krijgen we een positie in de regionale infrastructuur binnen de regio Zuid-Nederland. De activiteiten van Iv-Infra en Advin vullen elkaar perfect aan. Een mooie toevoeging aan de huidige diensten van Iv-Infra is bijvoorbeeld de bijzondere 3D-scanauto van Advin. Deze scant al rijdend de omgeving met een hoog detailniveau en hoge nauwkeurigheid. In een dichtbevolkt land als Nederland is nauwkeurige en betrouwbare ruimtelijke informatie essentieel voor veel projecten die worden uitgevoerd. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel klanten als medewerkers baat hebben bij deze overname, doordat zij hiermee toegang krijgen tot de gebundelde kennis van Advin én Iv. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de overname de juiste stap is voor beide bedrijven”, vertelt Van Bodegraven.

Iv-Groep en Advin hebben al een lange historie met elkaar en werken sinds 2003 veel samen. Belangen van medewerkers en klanten van Advin zijn met de overname voor de lange termijn gewaarborgd. 

Bron: Iv-Groep

3D-laserscannen. Foto: Iv-Groep

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Win een Google Home starterkit!

Cement is jarig! We bestaan 70 jaar en daarom gaan wij op zoek naar de Slimste Cement lezer. Doe mee vanaf ronde 1 en maak kans op een Google Home + Philips Hue kit. 

Doe de quiz

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren