Kennisplatform over betonconstructies

Inschrijving Betonprijs 2019 geopend

di 4 jun 2019

De inschrijving van de Betonprijs 2019 is geopend. In deze 21e editie van de tweejaarlijkse prijs zoekt de jury projecten die breder schaalbaar zijn in de Nederlandse context, om zo de kennis en kunde in de hele Nederlandse betonsector te vergroten. Aanmelden kan tot 2 september.

Met de Betonprijs worden projecten bekroond die een voorbeeld zijn van intelligente, verantwoorde, toekomstgerichte, waardevolle en inspirerende toepassing van het materiaal beton. De prijs wordt elke twee jaar georganiseerd door de Betonvereniging. In 1979 werd de eerste Betonprijs uitgereikt. Dit jaar vindt de 21e editie plaats.

De Betonprijs heeft zes categorieën: Civiele Bouwwerken, Woningbouw, Utiliteitsbouw, Bestaande Bouw, Grensverleggend en Circulair. Hetzelfde project voor meerdere categorieën inschrijven is ook mogelijk.
Als overkoepelende categorie is er dit jaar de Toekomstprijs, die wordt uitgereikt aan het door studenten best beoordeelde project van alle genomineerden.

Projecten kunnen tot 2 september 2019 worden aangemeld bij de Betonvereniging. De uitreiking van de prijzen gebeurt tijdens het Betonprijsdiner op 13 november 2019, voorafgaand aan de Betondag,  in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Klik hier om een project aan te melden.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren