Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Inschrijving Betonprijs 2009 geopend

20 januari 2009

Dit jaar worden de tweejaarlijkse betonprijzen weer uitgereikt. Inschrijving voor deze prijs is geopend en inschrijven kan tot 15 augustus 2009. Projecten die in de periode 16 augustus 2007 tot 15 augustus 2009 gereed zijn gekomen kunnen door de daarbij betrokken bedrijven worden ingediend. Niet de hoeveelheid beton, maar vooral de bijzondere, uitgekiende innovatieve toepassing van het materiaal is van belang.

Er zijn vijf categorieën: utiliteitsbouw, woningbouw, bruggen en viaducten, constructies in de waterbouw en uitvoering (in samenwerking met STUBECO). De organisatoren streven ernaar dit jaar ook de maatschappelijke relevantie van het materiaal over het voetlicht te brengen. De jury zal de projecten ook op dit aspect nader beoordelen. En wellicht dat er een speciale prijs voor wordt toegekend.

 

De Betonverenging nodigt iedereen van harte uit een project in te dienen. Nominatie is als altijd erg aantrekkelijk. Het staat garant voor een grote publiciteitsgolf. De prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens het feestelijke Betonprijsdiner op 18 november 2009.

 

Meer informatie of aanmelden voor het Betonprijsdiner (ook voor diegenen die geen project hebben ingediend!) kan op de ondergenoemde website.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.
Duurzaam door slank ontwerpen in beton: Waar liggen de kansen?
Ontdek het 11 maart tijdens het symposium over ontwerpoptimalisatie. Deelname is gratis!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren