Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Informatieavond van BV/BMS-opleidingen 12 maart

22 februari 2024

Betonvereniging en Bouwen met Staal openen op 12 maart in Utrecht de deur voor toekomstige constructeurs. Denk jij aan een carrière als constructeur? Of wil jij je juist ontwikkelen in het constructeursvak? Tijdens de informatieavond ontdek je of een opleiding van BV/BMS iets voor jou is.

Stichting BV/BmS Opleidingen is een samenwerkingsverband van de Betonvereniging (BV) en Bouwen met Staal (BmS) op het gebied van constructieve opleidingen. BV/BmS Opleidingen verzorgt opleidingen voor constructeurs, van mbo- tot masterniveau.

  • Met een mbo-diploma kun je starten met de mbo+-opleiding Constructeur in Opleiding.
  • De opleiding Beton- & Staalconstructies is een opleiding voor hbo’ers zonder constructieve afstudeerrichting, die zich willen ontwikkelen tot constructeur of als premaster voor de masteropleiding.
  • De HBO-opleiding Constructief Ontwerpen is een professionele opleiding voor constructief afgestudeerde hbo'ers die willen doorgroeien in het constructeursvak. Deze opleiding is sinds november 2023 een erkende masteropleiding. Afgestudeerden van de opleiding Constructief Ontwerpen wordt de graad Master of Science (MSc) toegekend.

Dinsdagavond 12 maart organiseert BV/BmS Opleidingen vanaf 18:30 uur een informatieavond voor toekomstige studenten en belangstellenden. Je wordt geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden, je kunt praten met studenten die de opleiding momenteel volgen en je kunt een (deel van de) les volgen die dan wordt gegeven.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond kan op de website van BV/BMS-opleidingen. Hier vind je tevens meer informatie over alle aangeboden opleidingen en cursussen.   

Datum: 12 maart 2024
Tijd: 18.30-21.30 uur
Locatie: MBO Utrecht, Australiëlaan 25

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren