Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Ilja Werkhoven versterkt directieteam ABT

2 februari 2021

Met ingang van 1 februari 2021 versterkt Ilja Werkhoven de directie van ingenieursbureau ABT. Het directieteam bestaat daarnaast uit de huidige directieleden André Speksnijder en Sander Dorleijn.

Ilja Werkhoven was sinds maart 2018 werkzaam als directeur bij NEVAP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform). “Bij ABT kan ik mijn ervaring in de vastgoedsector samenbrengen met mijn ervaring in de innovatie in de bouwsector.” Eerder was zij directeur bij Stichting Bewuste Bouwers en als adjunct directeur bij Stichting Vernieuwing Bouw.

Ilja Werkhoven gaat intensief werken met de stuurgroepen Techniek, Innovatie, Kennis & Kwaliteit en de Interne Organisatie. Sander Dorleijn richt zicht vooral op de marktontwikkeling en de focus van André Speksnijder ligt op de projectenportefeuille van ABT.

De voormalige directieleden Rudi Roijakkers en Justin de Jong hebben per 31 december het directieteam verlaten. Rudi gaat leiding geven aan het nieuwe Oosterhoff Innovation Centre ‘Quake’ en blijft actief als senior adviseur binnen ABT-projecten. Justin maakt de overstap naar Oosterhoff Group waar hij o.a. vanuit het HR domein de verdere integratie van de werkmaatschappijen binnen Oosterhoff Group gaat begeleiden.

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren