Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

IJB Groep presenteert revolutionair funderingsconcept

3 februari 2009

De IJB Groep presenteert tijdens de Nationale Bouwbeurs, van 9 t/m 14 februari te Utrecht, een revolutionair nieuw concept als het gaat om funderingstechnieken. De IJB Smartfoot ® is een prefab fundering op staal, een manier van funderen wanneer de bovengrond voldoende draagkracht heeft en heien niet nodig is.

In de afgelopen jaren heeft de prefabricage van betonelementen voor de bouw een enorme vlucht genomen. Wanneer op staal dient te worden gefundeerd, valt de bouw vaak terug op een traditionele methode die meestal niet goed aansluit bij het verdere bouwproces. Een tijdrovende en door de vaak slechte kwaliteit van de bouwputten, lastig werk.

 

De IJB Groep heeft hiervoor dé oplossing: de IJB Smartfoot®. Het plaatsen van de IJB Smartfoot® in een afgevlakte bouwpunt gaat razend snel. Eenmaal gepositioneerd kunnen de elementen in het zandbed worden gelegd. Dit levert enorme tijdswinst op de bouwplaats op en is dus kostenbesparend. Andere bijkomende voordelen zijn de verbetering van arbeidsomstandigheden en is er geen sprake meer van afval op de bouw. Daarbij is deze manier van funderen duurzaam en zijn er minder uitvoeringsrisico?s en faalkosten. De IJB Smartfoot® is voor diverse bouwprojecten inzetbaar.

 

De prefab betonelementen worden door het eigen ingenieursbureau van de IJB Groep gedimensioneerd, het eigen projectbureau organiseert het logistieke proces en de eigen montageafdeling draagt zorg voor de benodigde maatvoering en montage op de bouw. Dit betekent optimale synergie, geen onnodige verliezen, korte lijnen en kostenbesparing voor de klant.

 

De IJB Smartfoot® is een goed voorbeeld voor een ontwikkeling van eigen bodem. De IJB Groep werkt met goed opgeleide specialisten, die continu bezig zijn met het optimaliseren en innoveren van eigen producten en diensten.

 

De bedrijfsfilm over de IJB Smartfoot® zal tijdens de bouwbeurs worden gelanceerd.

 

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Amarins de Haan, Communicatie en PR, IJB Groep / T 0514 56 88 70 / a.dehaan@ijbgroep.nl

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren