Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Hoe draagt het CSC keurmerk bij aan de verduurzaming van Nederland?

9 maart 2021

Betonhuis en de certificerende instellingen Kiwa, SGS en SKG-IKOB organiseren samen een webinar over het CSC-keurmerk en hoe dit keurmerk kan bijdragen aan de verduurzaming van Nederland. Het (gratis) webinar is op 30 maart van 13 tot 14 uur.

In dit webinar worden in circa 1,5 uur de nieuwste ontwikkelingen besproken door adviseurs van Betonhuis, de Regional System Operator van CSC in Nederland, een schemabeheerder van het CSC-keurmerk en specialisten van de certificerende instellingen.

De volgende onderwerpen kunt u verwachten tijdens de webinar:

  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen van het CSC-keurmerk en hoe sluit dit aan bij verschillende duurzaamheidsprogramma’s van bijvoorbeeld gemeentelijke opdrachtgevers?
  • Certificaathouders laten u innovatie duurzame ontwikkelingen zien.
  • De nieuwe R-module.
  • Ontwikkelingen met betrekking tot zeewinning, platinum en een nieuw schema.

Het CSC-certificaat biedt producenten tastbaar bewijs om te delen met klanten, aandeelhouders en andere stakeholders. Wereldwijd worden er steeds meer en hogere eisen gesteld aan duurzaamheid.

Dit webinar is geschikt voor huidige certificaathouders, aspirant certificaathouders, opdrachtgevers, adviseurs duurzaamheid, beleidsmakers, constructeurs en deelnemers van het Betonakkoord. Meld u zich aan voor ons webinar!

Meer informatie

Meer weten over het webinar of je aanmelden? Dat kan via deze link

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren