Kennisplatform over betonconstructies

Hendriks en Hakron bundelen krachten

do 27 feb 2020

De Hendriks groep en de Hakron groep hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten over de levering en inkoop van producten voor (prefab) beton- en woningbouw. Met deze overeenkomst spreken beide partijen de wens en het vertrouwen uit om de jarenlang goede betrekkingen nog verder te intensiveren en te optimaliseren.

De strategische samenwerking is officieel bekrachtigd door Peter Kraaijeveld, algemeen directeur Hendriks groep (links op de foto)  en Christian van ’t Slot, algemeen directeur Hakron groep (rechts op de foto).

De Hendriks groep bestaat uit de bedrijven Hendriks precon (partner voor stalen prefab betonmallen en infra bekistingen) Hendriks stalen bekistingtechniek (leverancier van stalen systeembekisting voor de woningbouw), Hendriks ruwbouw (partner in het optimaliseren en realiseren van casco betonwerken) en Hendriks plaatbewerking (levert  plaat- en zetwerk).

De Hakron groep wordt gevormd door Hakron (producent en leverancier op het gebied van bouwtechnische materialen voor woning-, utiliteits- en civieltechnische bouwwerken), Hakron-Terwa (producent en toeleverancier voor de prefab-betonindustrie) Certacon  producent en toeleverancier van onder meer metselwerkondersteuningen en Innofix (dienstverlener in de afdichtings- en montagetechniek).

Bron: Hendriks en Hakron

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren