Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Eric van den Broek (WSP) nieuwe voorzitter VNconstructeurs

26 mei 2021

Tijdens de ALV op 20 mei 2021 is Paul Rijpstra na zes jaar afgetreden als voorzitter van VNconstructeurs. Eric van den Broek (WSP) volgt hem op. Ook trad penningmeester Willem van Dijk, met 9 jaar dienst het langst zittende bestuurslid, af. Hij wordt vervangen door Frank Kaalberg (Witteveen + Bos).

Met het aftreden van Paul Rijpstra en Willem van Dijk vertrekken twee langzittende bestuursleden. Zij worden opgevolgd door Eric van den Broek en Frank Kaalberg. De bestuursoverdracht ging uiteraard gepaard met een terugblik op de behaalde resultaten en de bijdrage van de bestuursleden daarbij. Rijpstra verwees daarbij onder andere naar de grote inzet van Willem van Dijk voor versterking van de positie van de constructeur, en de daarbij horende waardering en honorering. “soms moet je ook geluk hebben”, zei Rijpstra over de sterk toegenomen zichtbaarheid van de vereniging. De instorting in Eindhoven, het dak van het AZ-stadion en de aardbevingenproblematiek gaven de vereniging de kans om de constructeur ‘op de kaart te zetten’.

Eric van den Broek is van huis uit constructeur, maar “kwam al snel tot de conclusie dat ik andere dingen beter kan, zoals organiseren”. Ook Kaalberg komt uit het vak, maar in tegenstelling tot Eric, is hij daarin nog steeds zeer actief. 

Reacties

Renda ©2023. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren