Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Duurzaamheid en ontwerp centraal op Bruggenfestival

4 juli 2024

Op 20 maart 2025 vindt in de Jaarbeurs Utrecht het BruggenFestival2025 plaats. Op deze dag, een grotere variant op de jaarlijkse Bruggendag, komt de sector samen om kennis te delen over de nieuwste trends en technieken in de bruggenbouw.

Het event richt zich op twee centrale pijlers: Duurzaamheid en circulariteit en Ontwerp van bruggen. Het programma is gevuld met plenaire hoofdlezingen, parallelle sessies, interactieve workshops, excursies, een beurs en een afsluitend diner. Speciale aandacht gaat uit naar het verbinden van jongeren (studenten) en professionals uit de sector.

De afsluitende lezing wordt verzorgd door Generaal (BD) Tom Middendorp, bekend om zijn strategisch inzicht en verbindend vermogen. Als Commandant der Strijdkrachten leidde hij de Nederlandse krijgsmacht door een periode van ingrijpende transities en stond hij aan de wieg van grote Future Force Conferenties, waar hij een ecosysteembenadering van veiligheid introduceerde. Middendorp zal een link leggen tussen bruggenbouw en defensie.

Het BruggenFestival2025 wordt georganiseerd door de Nederlandse Bruggenstichting en het Platform Bruggen.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren