Kennisplatform over betonconstructies

Dura Vermeer nieuwe partner Cement

woe 16 jan 2019

Dura Vermeer is partner van Cement geworden. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar vijfendertigste partner. Dura Vermeer ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Dura Vermeer is al 160 jaar een onafhankelijk familiebedrijf, actief in de bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van infrastructuur in de meest complexe omgevingen in Nederland. 

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2019 Aeneas Media

Opgelet!

Heb jij je al ingeschreven voor de Dag van de Constructeur?

Meld je hier aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren