Kennisplatform over betonconstructies

Drie nieuwe kennispartners voor Cement

woe 4 feb 2015

Cement is weer drie nieuwe partners rijker: Geelhoed, Goudstikker-de Vries en Construsoft zijn per 1 februari een partnership aangegaan met het kennisplatform over betonconstructies. Daarmee komt het totaal aantal partners uit op vijftien. Deze bedrijven ondersteunen op deze manier kennisdeling in de constructieve branche.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt het vakblad Cement daarbij al meer dan 65 jaar een centrale en onmisbare rol. Mensen uit het vak zijn het er over eens dat Cement ook in de toekomst die rol moet blijven vervullen. Maar de tijden veranderen en dat geldt ook voor het uitgeven van vakbladen: allerlei vormen van digitale communicatie zijn flink in opkomst en de inkomsten uit (personeels-)advertenties staan blijvend onder druk. Om die reden is Cement in 2013 gestart met partnerships waarmee belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis kennisdeling via het platform kunnen ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals een zetel in de redactieraad, 75% korting op alle Cement-abonnementen en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren