Kennisplatform over betonconstructies

Directiewisseling bij ABT

do 31 jan 2019

Bij ABT heeft een directiewisseling plaatsgevonden. Gerard Doos, de afgelopen jaren algemeen directeur van ABT én voorzitter van het bestuur van Oosterhoff Group, richt zich vanaf 1 januari 2019 volledig op de verdere ontwikkeling en groei van Oosterhoff Group. Michiel Wentges is nu algemeen directeur van ABT. Wentges was 1 juli 2018 al toegevoegd aan de directie van ABT. Samen met Rudi Roijakkers zal hij zich de komende jaren richten op de verdere uitbouw van de marktpositie van ABT.

Nu scheidend directeur Gerard Doos een stap terug doet, laat hij een nieuw bestuursmodel na. Michiel en Rudi lichten toe: ‘Wij zullen de enorme verandering die de organisatie de afgelopen tijd heeft doorgemaakt, blijven optimaliseren. Over een jaar weten we niet anders, maar het is ongelooflijk wat we in korte tijd samen bereikt hebben. De traditionele zuilen zijn afgebroken waarna we vervolgens verder hebben gebouwd aan een projectorganisatie. Inmiddels maken integrale projecten al een groot deel uit van de omzet van ABT; de verbinding van kennis tussen die projecten is de uitdaging waar we voor staan.’

Gerard Doos startte zijn loopbaan bij ABT in 1988 en zat vanaf januari 2013 in de algemene directie. Ook was hij tot 2012 algemeen directeur van ABT België. Vanaf de oprichting van Oosterhoff Group in 2016, bekleedt hij ook de functie van voorzitter van het bestuur van Oosterhoff Group.

ABT en bbn adviseurs maken beiden onderdeel uit van Oosterhoff Group, consultants & engineers.

Rudi Roijakkers en Michiel Wentges.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Nieuwste ontwikkelingen software!

Meld je aan voor de online Softwaredag op 28 oktober. Gratis voor Cement-leden!

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren