Kennisplatform over betonconstructies

DIANA FEA wordt partner Cement

do 14 feb 2019

DIANA FEA is partner van Cement geworden. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar zesendertigste partner. DIANA FEA ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

DIANA FEA (voorheen bekend als TNO DIANA) werd in 2003 opgericht als een spin-off bedrijf van de afdeling Computational Mechanics van TNO Bouwkundig Onderzoek Instituut in Delft. Voortbouwend op meer dan 30 jaar onderzoek en ervaring, levert het bedrijf softwareproducten en -diensten op het gebied van eindige-elementenoplossingen voor civiele, geotechnische, aardbevingen- en petroleumtechnologie.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren