Kennisplatform over betonconstructies

Deelname ENCI Studieprijs 2017 mogelijk tot 1 september

vrij 11 aug 2017

Dit jaar vindt de 40e editie van de ENCI Studieprijs plaats. Aankomende afstudeerders aan Nederlandse en Belgische Universiteiten, Hogescholen en Professional Master of Structural Engineering opleidingen worden uitgenodigd om deel te nemen. Inschrijven kan tot 1 september.

Het ENCI Studiefonds ondersteunt, beoordeelt en bekroont met de ENCI Studieprijs afstudeerprojecten waarin het materiaal beton een prominente rol vervult. Het betreft studies uiteenlopend van ontwerp tot en met uitvoering (dus daarmee de hele keten) en van betontechnologie tot betonmechanica (alle disciplines) en experimenteel en numeriek onderzoek (alle onderzoeksvormen). Een onafhankelijke, deskundige jury beoordeelt de inzendingen per categorie (Universiteiten, Hogescholen en PMSE). Juryvoorzitter is prof.dir.ir. Theo Salet, deeltijdhoogleraar Structural Design - Concrete Structures aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven.

De ENCI Studieprijs bestaat uit een geldbedrag (1e prijs: € 750,- en 2e prijs: € 450,-) en een oorkonde. Verder worden er Eervolle vermeldingen en een Publieksprijs toegekend, met alleen een oorkonde.

De deadline voor inzendingen is 1 september 2017. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Betondag 2017 op 16 november in Rotterdam. Voor deze uitreiking worden zowel de deelnemende studenten als de studiebegeleiders van de genomineerde studenten uitgenodigd om als gast aan de Betondag 2017 deel te nemen. Bij deze feestelijke afsluiting ontmoeten bouwwereld en onderwijs elkaar.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.encistudieprijs.nl of neem contact op met het secretariaat: info@encistudieprijs.nl of 0182 – 539 233.

Reacties

Copyright 2018 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren