Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Dag van de Constructeur verplaatst

23 april 2020

De jaarlijkse Dag van de Constructeur, die gehouden zou worden op 14 mei a.s., is verplaatst naar donderdag 22 april 2021.

Het interessante programma, de tijd en locatie blijven hetzelfde: van 9:15 tot 18:30 u in het bijzonder eigentijdse en energieke DUS in Utrecht. Ook de verkiezing van de Constructeur en het Talent van het Jaar zal dan plaatsvinden.

Het thema deze editie is ‘Zichtbaar vakmanschap’. Wat maakt ons vak zo belangrijk, welke kennis en vaardigheden heb je nodig en hoe wordt dat allemaal zichtbaarder? Hoor en bediscussieer het op  hét kennis- en netwerkevenement voor constructeurs. De dag is er voor iedereen: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper tot toetser, van projectleider tot directeur, uit zowel bedrijfsleven als overheid. Deze keer een volledige dag, wat betekent dat er nog meer ruimte is voor inhoud en interactie.
 

Interessant programma
Het programma begint al aardig vorm te krijgen. De twee keynotes verklappen we alvast: Als eerste een spraakmakende lezing van James O’Callaghan, hoogleraar Architectural Glass aan de TU Delft en directeur van Eckersley O’Callaghan’s, actief over de hele wereld. En later op de dag Marjolein van Asselt, hoogleraar Risk Governance aan de Universiteit van Maastricht en Raadslid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Zij is onder meer verantwoordelijk voor het OVV-rapport ‘Bouwen aan Constructieve Veiligheid.’
Voor de actuele versie van het programma klik hier.

Daarnaast diverse interessante deelsessies, die in het teken staan van leren, discussiëren, luisteren, kunnen en doen. Voor elk wat wils dus. En dat alles in een bijzonder eigentijdse en energieke omgeving: DUS in Utrecht!

Organisator is wederom VNconstructeurs in samenwerking met YouCon en Cement. Deelname levert 3 KE/PE-punten op voor het Constructeursregister.

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren