Kennisplatform over betonconstructies

Dag van de Constructeur uitgesteld

do 26 maa 2020

De jaarlijkse Dag van de Constructeur, die zou plaatsvinden op 14 mei a.s., wordt uitgesteld vanwege het coronavirus. Het evenement zal later dit jaar opnieuw worden ingepland. Ook de verkiezing van de Constructeur en het Talent van het Jaar zal als gevolg van dit besluit worden uitgesteld.

Zodra de nieuwe datum bekend is, zal deze worden bekendgemaakt. Aanmeldingen van reeds ingeschreven personen blijven uiteraard geldig. Voor alle informatie en alvast aanmelden kun je terecht op www.dagvandeconstructeur.nl. Kandidaten voor de titel Constructeur van het jaar kunnen tot nader bericht worden aangemeld via: www.constructeurvanhetjaar.nl  

Interessant programma
Uiteraard gaan de inhoudelijke voorbereidingen door organisator VNconstructeurs in samenwerking met YouCon en Cement ondertussen zo veel mogelijk gewoon verder. Zo maakten we eerder al de 2 keynotes bekend. In de komende periode zullen we jullie op de hoogte brengen van de rest van  het interessante programma van de Dag van de Constructeur.

Het thema dit jaar is ‘Zichtbaar vakmanschap’. Wat maakt ons vak zo belangrijk, welke kennis en vaardigheden heb je nodig en hoe wordt dat allemaal zichtbaarder? Hoor en bediscussieer het op hét kennis- en netwerkevenement voor constructeurs. De dag is er voor iedereen: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper tot toetser, van projectleider tot directeur, uit zowel bedrijfsleven als overheid. Deze keer een volledige dag, wat betekent dat er nog meer ruimte is voor inhoud en interactie.

Deelname levert zoals bekend 3 KE/PE-punten op voor het Constructeursregister.

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Inschrijving geopend!

Je kunt je nu aanmelden voor de online Softwaredag op 28 oktober

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren