Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

CADCAM Event 2009

24 september 2009

Op woensdag 18 en donderdag 19 november opent het CADCAM Event 2009 zijn deuren. Net als vorig jaar zullen in het Expo te Houten de meeste vooraanstaande partijen in CAD en CAM exposeren.

Vanuit het brede thema ?CAD- en CAM-kansen in de crisis? wordt dieper ingegaan op ontwikkelingen rond BIM, Prototyping, Duurzaam Bouwen en hoe hier juist nu voordeel uit is te halen. Deze onderwerpen worden belicht door adviseurs en vakambassadeurs vanuit onder meer overheid, Bouwend Nederland, NIRIA, Search en andere vertegenwoordigers uit de CAD- en CAM-sector.

 

De integratie van ontwerp- en visualisatieoplossingen in de gehele bedrijfskolom is groeiend. Diverse disciplines zoals bouw, architectuur, werktuigbouw, civiele techniek, installatietechniek, elektrotechniek, CAD-hardware, ERP, GIS, visualisatie en animatie gaan in de toekomst meer samenwerken en samensmelten. Samenwerkingsvormen tussen overheid, architect en de CAD- en CAM-aanbieders worden daarom steeds belangrijker. Een evenement als dit is een goede kans op dit gebied van elkaar te leren. Toegang is gratis.

 

Meer informatie: www.cadcamevent.nl

Reacties

Renda ©2022. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren