Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

BORGR, tool voor borging constructieve veiligheid, in mei gelanceerd

4 april 2024

Op 2 mei wordt bij Movares BORGR gelanceerd. BORGR is een online tool om de constructieve veiligheid procesmatig te borgen.

BORGR draagt per fase in een project aandachtspunten aan die belangrijk zijn voor de borging van constructieve veiligheid. Tegen het einde van iedere fase gaat de fasemanager met het projectteam na of alle punten naar behoren zijn afgehandeld. Openstaande punten worden alsnog getackeld of ‘meegenomen’ naar de volgende fase. Ten tijde van de uitvoering moeten alle seinen op ‘groen’ staan.

Gebruikers kunnen eigen organisatie- of projectspecifieke punten toevoegen. Gebruikers kunnen via BORGR ook hun ervaringen delen, zodat de tool steeds ‘rijker’ wordt.

BORGR is een vervolg op een Excel-tool van Dura Vermeer, die naar aanleiding van diverse incidenten op projecten werd ontwikkeld. Na vijf jaar ontstond de behoefte aan een professionaliseringsslag. Daarop nam Dura Vermeer contact op met KPCV (Kennisportal Constructieve Veiligheid), die het idee omarmde. Om de het project verder te brengen werd een taakgroep in het leven geroepen. Voor de daadwerkelijke ontwikkeling werd Vuurrood in de arm genomen.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en een mogelijkheid om je aan te melden staat op www.kpcv.nl.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren