Kennisplatform over betonconstructies

Betonvereniging lanceert cursus Duurzame Betonconstructies

do 18 jul 2019

Klimaatakkoord, circulariteit, Betonakkoord, duurzaamheid, CO2-neutraal: allemaal begrippen die in chocoladeletters de politieke en maatschappelijke discussies in onze wereld beïnvloeden. Zin en onzin liggen in die discussies vaak dicht bij elkaar, maar wat is waar? In een driedaagse cursus krijgt u een actueel inzicht in de laatste stand van zaken, waar u direct van kunt profiteren.

Op donderdag 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, begint bij de Betonvereniging de cursus Duurzame Betonconstructies. Tien experts van verschillende disciplines zullen in drie dagen (10 oktober, 31 oktober en 21 november) de cursisten meenemen op een duurzame betonreis. Van ontwerp, technologie en uitvoering tot onderhoud, reparatie, sloop en hergebruik. Gedurende de cursus worden verschillende cases behandeld, zodat u de opgedane kennis direct kunt toepassen. “Al snel wordt duidelijk hoe belangrijk het is dat duurzaamheid integraal benaderd wordt in projecten.” aldus Henk Wapperom, programmamanager bij de Betonvereniging. Inbreng van de deelnemers is hierbij uitermate waardevol, dus denk mee, doe mee en discussieer mee!

Kijk voor meer informatie over de cursus in het digitale cursusaanbod 2019-2020 van de Betonvereniging.

Aanbod
De eerste 10 aanmeldingen die voor maandag 2 september binnenkomen, ontvangen een gratis toegangskaart* voor de Betondag, welke plaatsvindt op donderdag 14 november.
(*) bij doorgang van de cursus

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren