Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Betondag 2009

23 januari 2009

De Betondag 2008 is nauwelijks achter de rug of de eerste aankondiging voor de nieuwe Betondag van 2009 verschijnt alweer.

Eerst een korte terugblik op de Betondag 2008: ?

Vakkennis werkt!,

Het thema van de Betondag 2008: ?Vakkennis werkt! Ons fundament?, was voor veel organisaties  aanleiding om aan te haken, met speciale presentaties, inlooplezingen of het overhandigen van certificaten, etc. Van tevoren hebben we het Noviteitenoverzicht en ?Vindt uw weg op de Betondag? aan de deelnemers toegezonden. Dat werd door de deelnemers gewaardeerd; men kon zich op deze manier voorafgaand aan de Betondag oriënteren en bepalen waar men bezoeken wilde afleggen, welke lezingen men wilde volgen, etcetera.

Er was dit jaar een aantal nieuwe onderdelen, die veel interesse hebben gewekt. In de Jongerencontactlounge heeft zich een aantal bedrijven gepresenteerd; de Betonverenigingsarena trok door de nieuwe opstelling meer aandacht, het Studentencafé werd druk bezocht, het Kennisdebat leverde goede resultaten op en ook de speciale programma?s werden goed bezocht.

De evaluaties van zowel de deelnemers als de exposanten bevestigen dat positieve beeld. Deelnemers waarderen in het bijzonder het opdoen van kennis en de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Maar liefst 98 % van de deelnemers geeft aan hoogstwaarschijnlijk volgend jaar opnieuw de Betondag te zullen bezoeken. Vaak merkt men op dat vooral technische voordrachten erg interessant zijn. Het eindcijfer waarmee zij de Betondag waarderen bedraagt 7,8.

Ook de exposanten zijn bijzonder positief. Bijna 90 % van de deelnemers zal ook dit jaar naar verwachting weer inschrijven. Uit de ingevulde formulieren blijkt tevens dat men overwegend zeer positief is over de Betondag. Uiteraard worden er ook enkele kritische opmerkingen gemaakt. We zullen er alles aan doen die te verbeteren.

Reacties

Renda ©2024. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren