Log in
inloggen bij Cement
Hulp bij wachtwoord
Geen account?
shop word lid
Home / Alle kennis / Nieuws

Bekendmaking Constructeur en Talent van het Jaar 2021 tijdens Building Holland

2 september 2021

De winnaars van de verkiezing van de Constructeur van het Jaar en het Talent van het Jaar 2021 zullen 2 november bekendgemaakt worden tijdens Building Holland. De jaarlijkse verkiezing, die georganiseerd wordt door VNconstructeurs, is erop gericht de zichtbaarheid van de constructeur te vergroten.

Tijdens de Dag van de Constructeur van afgelopen juni vond de aftrap voor de verkiezing van 2021 plaats. Juryvoorzitter Noortje de Geus (Ingenieursbureau Den Haag) en twee oud-winnaars Maurice Hermens (Royal HaskoningDHV) en Frank Kaalberg (Witteveen+Bos) werden geinterviewd over de belangrijke rol van de constructeur in de keten, en over wat de titel Constructeur van het Jaar hun bedrijf en hen persoonlijk heeft gebracht. Via deze video is het interview terug te kijken.

De ‘Constructeur van het jaar’ gaat over de toekomst van het vakgebied. De maatschappelijke relevantie van constructeurs is groot. Hun bijdrage aan het realiseren van veilige, duurzame en zeker ook mooie bouwwerken is onmisbaar, maar vaak onzichtbaar. De verkiezing van de ‘Constructeur van het Jaar’ en het ‘Talent van het Jaar’ is erop gericht om de zichtbaarheid van die bijdrage te vergroten. Binnen, maar vooral ook buiten de sector. En niet te vergeten: binnen het onderwijs.

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen. Dit maakt het evenement een prima podium voor de Constructeur van het Jaar. Ook het hoofdthema van de beurs – verduurzaming van de gebouwde omgeving – sluit goed aan bij de actuele wereld waarin de constructeur opereert. VNconstructeurs is daarom als partner van Building Holland samen met KPE-groep gedurende 3 dagen zichtbaar aanwezig op de beursvloer en daarmee voor de gehele keten.

In 2020 werd Arjan Habraken gekozen tot Constructeur van het Jaar en Marijn Bruurs tot Talent van het Jaar. De opvolgers van Habraken en Bruurs zullen worden bekendgemaakt op 2 november van 12.00 tot 12.30 uur, op het hoofdpodium van Building Holland. Naast de verkiezing van de Constructeur van het Jaar zullen we nog een aantal andere activiteiten programmeren. Daarover later meer.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie op www.constructeurvanhetjaar.nl en geef de constructeur op waarvan jij vindt dat deze in de spotlight mag komen te staan!

Meer lezen

Maak kennis met de winnaars van de verkiezing van afgelopen twee jaar in de Cement-serie 'Constructeur van het Jaar'.  

Reacties

Renda ©2021. All rights reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren