Kennisplatform over betonconstructies

Arup wordt partner van Cement

ma 1 jan 2018

Met ingang van 1 januari wordt Arup partner van Cement. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar zevenentwintigste partner. Arup ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Arup is een onafhankelijke organisatie van ontwerpers, planners, ingenieurs, consultants en technisch specialisten, die wereldwijd aan elk aspect van de gebouwde omgeving werken. Met ruim 13.000 medewerkers in meer dan 35 landen, helpt Arup opdrachtgevers bij het oplossen van de meest complexe uitdagingen. Sinds 2000 werkt Arup in Nederland met een team van erkende consultants en engineers aan uiteenlopende gebouw- en infrastructuurontwerpen.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op alle Cement-abonnementen en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners.
 

Reacties

Copyright 2018 Aeneas Media

Mis het niet!

Martinus van de Ruitenbeek komt spreken op de Softwaredag

Lees zijn bio

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren