Kennisplatform over betonconstructies

Vooruitblik NEN 8702

di 24 mei 2016
artikel

In navolging van NEN 8700 en NEN 8701 wordt nu gewerkt aan NEN 8702. In dit normdeel worden de aspecten bij de beoordeling van de constructieve veiligheid van bestaande bouw die specifiek gelden voor beton nader uitgewerkt. In dit artikel wordt een globaal overzicht gegeven van wat er met deze norm wordt ingevuld. Gelet op de geluiden die regelmatig vanuit de praktijk klinken, zal met de invulling van dit betondeel in de NEN8700-serie duidelijk aan een behoefte vanuit de markt worden voldaan. Auteurs:ir. Gerrie Dieteren (TNO)prof.ir. Simon Wijte (Adviesbureau J.G. Hageman B.V. / TU Eindhoven)

Volledige
artikel lezen?
het volledige artikel is gratis beschikbaar
voor onze leden. Nog geen lid? meld je
aan bij ons netwerk.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Actie: Themanummer Breedplaatvloeren voor slechts €15!*

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond breedplaatvloeren? In dit themanummer praten we je bij over de technische kant van de problematiek, met onder meer terugblikken, onderzoeksresultaten, beoordelingen en versterkingsoplossingen.

*Prijs is excl. btw en verzendkosten

Vraag aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren