Kennisplatform over betonconstructies

Oud beton, nieuwe uitdaging

ma 4 april 2016
artikel

Op 15 januari sprak Simon Wijte zijn intreerede uit als hoogleraar ‘Material related Structural Design – Sustainment of Concrete Structures’ aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven, unit Constructief Ontwerpen. De titel van zijn rede luidde: ‘Oud Beton staat voor een Nieuwe Uitdaging’. Die uitdaging bestaat onder meer uit het hergebruik van betonconstructies voor een andere functie. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip, zowel in de betekenis van durability als sustainability. In dit artikel publiceert Wijte een bewerking van zijn rede.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Actie: Themanummer Breedplaatvloeren voor slechts €15!*

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rond breedplaatvloeren? In dit themanummer praten we je bij over de technische kant van de problematiek, met onder meer terugblikken, onderzoeksresultaten, beoordelingen en versterkingsoplossingen.

*Prijs is excl. btw en verzendkosten

Vraag aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren