Kennisplatform over betonconstructies

Donker schoonbeton tussen historische oudbouw

do 12 november 2015
artikel

Gebogen wanden en een maquette, beide in donker gekleurd schoonbeton. Dat zijn de kenmerkende elementen van het fraai vormgegeven, nieuwe Waterliniemuseum bij Bunnik. Duidelijke ontwerpspecificaties en werkplannen, omvangrijke proefstorts en zorgvuldige afwerking leidden samen met vakmanschap van de aannemer tot het gewenste eindresultaat. On-Nederlands mooi, wordt wel gezegd. Tekst & beeld: Henk Oude Kempers Meer lezen in BetoniekDit artikel is gebaseerd op het artikel ‘Zo mooi kan donker beton zijn’ van Henk Oude Kempers, uit Betoniek Vakblad 2015/3. Daarin is meer te lezen over de succesfactoren en zorgpunten bij de uitvoering van het donkere schoonbeton. Meer informatie over schoonbeton staat op www.schoonbeton.com.

Reacties

xMet het invullen van dit formulier geef je Cement en relaties toestemming om je informatie toe te sturen over zijn producten, dienstverlening en gerelateerde zaken. Akkoord

Copyright 2019 Aeneas Media

Seminar Breedplaatvloeren

Op 18 september bespreken we samen de gevolgen van de nieuwe rekenregels voor de beoordeling van bestaande gebouwen met breedplaatvloeren. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren