Kennisplatform over betonconstructies

Arcadis wordt partner van Cement

vrij 23 nov 2018

Met ingang van 1 december wordt Arcadis partner van Cement. Het kennisplatform over betonconstructies verwelkomt daarmee haar vierendertigste partner. Arcadis ondersteunt met het partnership kennisdeling in de constructeurswereld.

Arcadis is een wereldwijd bureau voor design en consultancy voor natuurlijke en gebouwde activa. Met 27.000 mensen in meer dan 70 landen, levert het bureau ontwerp-, consultancy-, engineering-, project- en managementdiensten.

Voor de ontwikkeling van het constructeursvak is het essentieel dat nieuwe kennis en ervaring worden vastgelegd en gedeeld. Voor beton en betonconstructies speelt Cement daarbij al 70 jaar een centrale en onmisbare rol. Met partnerships kunnen belangrijke partijen uit de constructeurswereld op structurele basis die kennisdeling via het platform ondersteunen.

Behalve dat partners het platform Cement ondersteunen krijgen zij ook enkele aantrekkelijke voordelen, zoals deelname aan het jaarlijkse partneroverleg, flinke korting op Cement-licenties en exposure in het vakblad en op Cementonline.

Bekijk ook het totaaloverzicht van alle partners of raadpleeg de publicaties van Arcadis op Cementonline.  

Reacties

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren