Kennisplatform over betonconstructies

Lievense | WSP


Wij zijn Lievense. Een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau op gebied van bouw, infra, water en milieu. Lievense is gespecialiseerd in stedelijke ontwikkeling, multidisciplinaire projecten, bouwconstructies, milieu onderzoeken, infra, water & omgeving, leidingen & hoogspanning en leidingbeheer. Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en partners. Daarom krijg je bij ons altijd een expert aan tafel. Want daar staan we voor.

Onze mensen zijn vakspecialisten en werken op basis van onze 7 zekerheden. Daardoor hebben zij grip op ieder project. Met onze transparante en doelgerichte werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. Voor elk vraagstuk, klein of groot, hebben wij een oplossing die werkt. Met Lievense ben je in control!

Wij zijn een nationaal en internationaal opererend bureau met 10 locaties in Nederland en 1 in het buitenland. Met 375 medewerkers behoren wij tot een van de grotere advies- en ingenieursbureaus in Nederland. Sinds oktober 2019 zijn wij onderdeel van WSP, een wereldwijd advies- en ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Montreal, Canada.

Meer informatie? www.lievense.com en www.werkenbijlievense.com

KICK-START JE CARRIÈRE BIJ LIEVENSE | WSP

Copyright 2020 Aeneas Media

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie AccepterenWeigeren